DentalCens Academy

DentalCens Academy is opgericht met als doel om hoogstaande nascholingen te organiseren binnen de tandheelkunde. Trainingen, opleidingen, studiereizen, workshops,… Er zijn vele namen te geven aan wat wij organiseren, maar er is maar één doel wat wij nastreven: Top Clinics organiseren met Top sprekers in een Top ambiance. Hierbij spelen wij in, en waar mogelijk lopen wij voorop, op wat er speelt binnen de tandheelkunde.

Wij zijn ervan overtuigd dat de tandheelkundige zorg niet enkel bestaat uit hoe goed de tandarts boort of de mondhygiënist met de rager omgaat, maar dat hoe de patiënt zich voelt en hoe de patiënt geïnformeerd wordt, dát maakt het verschil met de tevredenheid van de patiënt. Een tevreden patiënt zorgt voor nieuwe patiënten!

Wij organiseren Clinics in Nederland waarbij je je kan inschrijven voor individuele deelname. Maar als praktijk, bedrijf, kring of groep kan je ook bij ons terecht voor de organisatie van een maatwerk evenement. Graag gaan wij in gesprek met jullie om precies te weten wat het doel van de bijeenkomst om zo het nuttige met het aangename te combineren en maatwerk te leveren voor jullie bijeenkomst.

Met veel enthousiasme organiseren wij nascholingen in het buitenland. Dé tandheelkundige nascholing in de sneeuw… dat is Dental Snow. Nascholing is ongelooflijk belangrijk, maar contact hebben met vakgenoten en kennis & ervaringen delen is minstens zo belangrijk. Omdat in een informele sfeer te doen, levert successen op. Met als doel vanuit het DentalCens Academy om hoogstaande nascholingen te organiseren, is Dental Snow een fantastische aanvulling hierop.

Ons Team

Sebastiaan van Wermeskerken

Sebastiaan van Wermeskerken

“Het mooie van ons werk is dat wij partijen bij elkaar brengen”

Emma van der Laan

Emma van der Laan

“Als je komt voor een nascholing, verwacht je dat het inhoudelijk gewoon goed is, maar alles er om heen…. daar valt of staat de beleving van de nascholing mee. De beleving moet gewoon Top zijn en dat creëer ik zoveel mogelijk door persoonlijk contact en een gastvrije houding. Mensen blij & enthousiast maken, daar doe ik het voor!”