Pizza techniek

GC ontwikkelde deze nieuwe TopClinic om precieze occlusale anatomie te bereiken op een voorspelbare en controleerbare modelleertechniek, de Pizza/cusp-by-cusp techniek genaamd. Bij deze techniek wordt voor elke cusp een increment gebruikt dat op een pizza slice lijkt bij het restaureren van occlusale caviteit in het posterieure gebitselement met behulp van G-ænial A’chord.

Leerdoelen van de workshop

  • het zich eigen maken van een eenvoudig polijstsysteem
  • toepassen van de Pizza techniek in de posterieure zone
  • kennismaken en toepassen van glasvezel versterkt composiet composiet voor grote restauraties (everX Flow)
  • tips & tricks

CV Jan-Willem Simons

“Jan-Willem is afgestudeerd als tandtechnicus in 2009 en volgde in 2017 de studie van Klinisch prothese technicus. Na enkele jaren zelf als tandtechnicus en klinisch prothese tandtechnicus te hebben gewerkt, werd hij Field trainer en Product Manager bij MegaGen. Sinds april 2022 werkt hij als Education & Product Specialist bij GC Benelux voor de regio’s Noord-Brabant, Limburg en Zeeland.

Zijn ambitie is om binnen zijn loopbaan opgedane kennis en vaardigheden te mogen delen binnen een dynamische omgeving en hierin verder te groeien. Dagelijks met mensen in contact staan geven hem energie.”

Details van de cursus

Sprekers

Jan-Willem Simons, klinisch prothese tandtechnicus

Partners van dit event