Paro Open 2022

Parodontologie is topsport

Na het overweldigende succes van PARO Open 2021 – ‘It takes two to tango’ - staan we alweer in de startblokken voor PARO Open 2022. Het thema van dat congres? ‘Parodontologie is topsport’.

Kenners weten wat we daarmee bedoelen: altijd fris aan de start verschijnen, in topconditie telkens weer het juiste parcours afleggen en optimale prestaties leveren zonder doping. Wat dát in de praktijk zoal voor tandartsen én mondhygiënisten met zich meebrengt, ontdek je tijdens PARO Open 2022. De line-up belooft nu al geweldig te worden!

Laat je inspireren, kom op 30 september en 1 oktober 2022 naar Vinkeveen.

Stay stuned, stay fit…

Kennis én netwerk uitbreiden

Daarnaast biedt het programma van Paro Open voldoende tijd om met sprekers en mede-deelnemers van gedachten te wisselen. Zo breid je in een ontspannen setting niet alleen je kennis uit, maar ook je netwerk. Paro Open zorgt voor gelijkgestemde professionals die net zoals jij, méér uit hun vak willen halen. Door de lunch, diner en borrel momenten gedurende de twee dagen en de kleine setting, is er voldoende mogelijk tot 1 op 1 contact met sprekers.

Datum

30 september & 1 oktober 2022

Tijden

dag 1 12:00-20:00 uur / dag 2 9:00-16:00 uur

Locatie

Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam

Het Apollo hotel ligt onder de rook van Amsterdam aan de A2. Met de moderne en vernieuwende sfeer van Amsterdam en tevens de rust van de Vinkeveense plassen is het een geweldige locatie voor deze nascholing. Het gloednieuwe Event Center is de plek waar het congres zal plaatsvinden.

Ticketprijs

875,- (BTW vrijgesteld)

Inclusief in dit arrangement is het volgende:

  • Ontvangst, lunch & pauze arrangement op vrijdag
  • Dinner op vrijdag, inclusief drankjes
  • Ontvangst, lunch & pauze arrangement op zaterdag
  • Na afloop van het programma afsluitende borrel op vrijdag en zaterdag
  • Certificaat met geregistreerde KRM/KRT punten
  • Gratis parkeren bij het Apollo Meeting & Event Centre Vinkeveen

Details van de cursus

Schrijf je in