Masterclass Anterior Composites

Masterclass Anterior Composites

Vandaag de dag is de voornaamste hulpvraag in het front van cosmetische aard. En dat maakt de frontrestauratie tot een grote uitdaging op technisch, maar vooral esthetisch gebied. Want onze patiënten hebben steeds hogere verwachtingen van het resultaat en een enkel composiet voldoet vaak niet meer. Kleur, translucentie, vorm en textuur moeten optimaal zijn voor een onzichtbaar resultaat.

Tijdens deze exclusieve masterclass zal Paul de Kok de ins- en outs van de esthetische composietrestauratie benaderen door theoretische uitleg, live demonstratie en vooral door zelf aan de slag te gaan op realistische modellen. En dat alles in een persoonlijke, kleinschalige setting.

Dr. Paul de Kok

Studeerde tandheelkunde op ACTA en is erkend restauratief tandarts (NVVRT) op de Kliniek voor Parodontologie Amsterdam (KvPA), waar hij op verwijzing patiënten met restauratieve en esthetische problemen behandeld. Daarnaast is hij als onderzoeker gepromoveerd en verbonden aan de afdeling materiaalkunde van ACTA en was hij de afgelopen jaren universitair docent indirecte restauratieve tandheelkunde. Dr. De Kok heeft meerdere internationale en Nederlandse publicaties op zijn naam staan, is voorzitter van de wetenschappelijke commissie van de American Academy of Fixed Prosthodontics en reviewer voor de Journal of Prosthetic Dentistry. Hij is actief lid van meerdere wetenschappelijke verenigingen en hij geeft nationaal en internationaal regelmatig lezingen op zijn vakgebied.

Details van de cursus

Sprekers

Dr. Paul de Kok

Schrijf je in

Partners van dit event