Injecteertechniek met composiet (MIT)

De Moulding Injection Techniek is een proces dat ideaal is voor de behandeling van slijtage en het creëren van complexe morfologieën in zowel de anterieure als poste-rieure zone met een optimale esthetiek.

Het doel van deze cursus is om een eenvoudige en voorspelbare techniek te presenteren die clinici in staat stelt om directe restauraties te creëren die net zo esthetisch zijn als indirecte, maar dan sneller, economischer, minder invasief zijn.

LEERDOELEN

  • maken van een transparante siliconen afdruk
  • eenvoudige morfologieën reproduceren door injectie met G-aenial Universal Injectable
  • het mooi afwerken van de geïnjecteerde composiet
  • tips & tricks

CV Jan-Willem Simons

“Jan-Willem is afgestudeerd als tandtechnicus in 2009 en volgde in 2017 de studie van Klinisch prothese technicus. Na enkele jaren zelf als tandtechnicus en klinisch prothese tandtechnicus te hebben gewerkt, werd hij Field trainer en Product Manager bij MegaGen. Sinds april 2022 werkt hij als Education & Product Specialist bij GC Benelux voor de regio’s Noord-Brabant, Limburg en Zeeland.

Zijn ambitie is om binnen zijn loopbaan opgedane kennis en vaardigheden te mogen delen binnen een dynamische omgeving en hierin verder te groeien. Dagelijks met mensen in contact staan geven hem energie.”

Details van de cursus

Sprekers

Jan-Willem Simons, klinisch prothese tandtechnicus

Partners van dit event