Een draak van een patient

Iedereen heeft wel iemand in zijn omgeving die zich als een Draak gedraagt. Een vervelend, narrig en, vooral, irritant persoon. Iemand bij wie de haren in je nek rechtovereind gaan staan, zodra je zijn stem hoort. Hoe ga je hiermee om? Vermijd je de persoon zo veel mogelijk? En wat doe je als het om je baas gaat? Of de collega met wie je veel samenwerkt? Of je grootste klant? Deze Draak kun je niet vermijden.

Er is dan nog maar één oplossing: je moet de Draak temmen. En daar gaat deze praktische workshop over: wat je kunt doen als je een niet-te-vermijden-Draak in je omgeving hebt. Voorafgaand aan de training krijg je twee vragenlijsten, een over jezelf en een over een draak-van-een-mens in je omgeving. Deze vormen het uitgangspunt voor tijdens de workshop. Via allerlei hilarische en herkenbare voorbeelden en wetenschappelijke onderbouwing, nemen we alle variaties op gedrag door.

Resultaat: Je kent jezelf beter, weet hoe je overkomt en vooral hoe je draken kunt temmen.

Hieronder ook de link naar de website met meer informatie over de workshop:
https://brainbakery.com/omgaan-met-draken

Deze inspirerende workshop zal gegeven worden door Jan Peter Hoogstrate van de Brain Bakery. Jan-Peter is een energieke trainer met meer dan 15 jaar ervaring. Als Chief Learning Officer van Brain Bakery ontwerpt hij leertrajecten en leidt zelf trainers op. Het allerliefste staat hij voor "de groep" te trainen, te springen en te lachen. Met een combinatie van vernuft, empathie en humor weet hij mensen te bewegen. Een trainer in hart en nieren.

Details van de cursus

Partners van dit event